torstai 9. tammikuuta 2014

Lindholm rokkaa

Kotiin kannettiin tänään Savonlinnasalin ja Mikkelin teatterin kevätkauden esitteet.

Savonlinnasalin brosyyrissä pisti perinteisten juhatapioiden ja vappukonserttien joukosta silmään Vanhuus rokkaa -niminen konsertti maaliskuulta. Esiintyjiksi on buukattu Heikki Hilander, Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Suvi Teräsniska - ja Olli Lindholm. Lipuista saisi alennusta esimerkiksi, jos tilaisi ET-lehteä tai olisi Eläkeliiton jäsen. Kauas on tultu 80-luvulta.

Mikkelin teatterin ohjelmistosta kiinnostaisi ainakin Mielensäpahoittaja ja vierailunäytös Kiviä taskussa, mutta jälkimmäinen Mika Nuojuan ja Martti Suosalon tähdittämät kaksi esitystä ovat tietenkin jo loppuunmyytyjä. Tyydyn stalkkaamaan Nuojuaa siis vain lähikaupassani.

Kotiin kannettiin tänään myös Fazerin suklaarasia, mies toi. Ne eivät jääneet palentumaan autoon kuten kävi taannoin miehen tuomille kukille (jotka myöhemmin paljastuivat anopin hankkimiksi). Viime viikolla ostin paikallisesta kaupasta Fazerin suklaita ison peltirasiallisen ihan vain siksi "kun se rasia ois tosi kiva ompelutarvikkeille". Senhän nyt tietää, miten pitkään rasian sisällön hävittämisessä meni.




Ehkä lopetan suklaan syömisen uudelleen ensi viikolla. Ja iPadilla en yritä ottaa toista kertaa kuvia tähän blogiin. Niin rumia ovat. Ennakkoon ajattelin, että torstaista tulee tässä blogissa tragedia-torstai eli torstaille sattuvissa päivityksissä käsiteltäisiin vain vakavia asioita. Siirrän senkin aloituksen ensi viikkoon. Tai voisihan se olla myös tragedia-tiistai. Mietitään.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti