lauantai 15. maaliskuuta 2014

Comeback

No niin, täällä ollaan taas. Kirjoitustauko venyi hämmentävän pitkäksi, etenkin kun mitään aivan erityistä syytä tauolle ei ollut. On vain niin sanotusti ollut taas kaikenlaista.

Tilannepäivitys toimialoittain:

Käsityöt. Haetutin miehellä Imatralta käytetyn Ikean vuodesohvan (hinta erittäin edullinen), joka on juuri passeli vierashuoneen sohvaksi. Valkoinen päällinen oli jo nähnyt maailmaa, joten siihen sitten tietysti kätevänä emäntänä uutta ompelemaan Marimekon Pähkinäpuu-kankaasta ja Eurokankaan "jostain". Ompelu-urakka onnistui vähintäänkin kohtuullisesti suhteutettuna nykyisiin ompelutaitoihini, mutta koko komeuden valmistuttua oli pakko myöntää, että valitsemani Marimekon kangas ei... no, ehkä sovi sohvakankaaksi. Missä ovat minun migreenilääkkeeni, sohva saa kysymään. Niin ja luonnollisesti kankaille ja sohvalle tuli enemmän hintaa kuin jos olisin hakenut Ikeasta uuden. Siis: itse tein ja en säästänyt!

Kuva antaa kaiken oikeuden sohvalle, ihan ilman suodattimia. Valitettavasti.

 Rallit. Mikkelin kisa meni taas perinteiseen tapaan eli huonosti. Joensuu sen sijaan meni olennaisesti paremmin, mies ja kartanpitäjä kiisivät yhteen pohja-aikaan ja lopulta luokan kolmanneksi. Kahta viimeistä erikoiskoetta en uskaltanut enää kuunnella edes ralliradiosta, vaan lenkkeilin Joensuun katuja pitkin ja muistelin menneitä opiskeluaikoja. Nyt vain on ollut tosi vaikeaa päättää, mihin sijoitettaisiin huikea palkinto. Pokaalille löytyi toki paikka, mutta että mihin sen 75 euron (ei sisällä pilkku- eikä nollavirheitä) S-ryhmän lahjakortin sitten laittaisi, siinä onkin miettimistä.

 


Torilla tavattiin. Edes kerran vuoteen. Yläkuvassa näkyy kannustusjoukkojen päheät liputkin!


Jääkiekko. Pitkähkön tauon jälkeen kävin katsomassa tällä viikolla Jukureiden toisen play off -pelin ja sehän oli vaihteeksi mallikasta menoa se! Huomenna sunnuntaina suunnataan taas Kalevankankaalle katsomaan neljäs poff, ja ensi viikon perjantaina SaiPan ensimmäinen pudotuspelitiimellys Lappeenrantaan. Miehestä tarttunut jääkiekkoinnostus ajaa minut konkurssiin vielä.

Eikä tämä blogikaan ole ollut unohduksissa. Pari lystikästä päivitystä on hautumassa mielessä, joten lupaan palata niiden kanssa. Jo ennen huhtikuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti